Rólunk

A Halmy Telepi Patika Vecsésen a Halmy József téren található, a Tündérkert Óvoda és a Halmy Telepi Általános Iskola szomszédságában.

A gyógyszertárat 2011. május 16-án nyitottuk meg. Az épületben ezt megelőzően is gyógyszertár működött. Szakmailag akkreditált munkahely.2 szakgyógyszerész, 2 szakasszisztens reggel 8-tól este 18 óráig áll a betegek szolgálatában.

Webshopunkban vásárló ügyfeleink részére külön telefonos tanácsadásra biztosítunk lehetőséget, így teremtve meg a személyes kiszolgálás élményét.

Dolgozóink folyamatos képzéssel frissítik tudásukat. Törekszünk arra, hogy segítőkészen, magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki betegeinket,a hozzánk betérőket. Kérjük, fogadják megértéssel, ha a kismamákat, nehezen járó betegeket sorbanállás nélkül szólítjuk előre. Szívesen adunk felvilágosítást a gyógyszerek helyes használatáról.
Homeopáthiás gyógyszerekkel-,csecsemőápolással -,egészséges életmóddal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre is
igyekszünk választ adni. A tájékoztatást ingyenes újságokkal is támogatjuk (Patika Magazin, PatikaTükör, Babamagazin,Szimpatika Magazin). Különös figyelmet fordítunk a krónikus betegségek megelőzése. A korai felismerés érdekében vérnyomásmérést, koleszterinszint-, trigliceridszint mérést,testtömegindex meghatározást is végzünk. 

AKCIÓS termékeink Termékcsomagok Kedvezmények Gyógyszerinformációk

Hírlevél

Biztonsági kérdés

Feliratkozás

Online tanácsadás

Jelenleg nem érhető el.
A következő tanácsadás kezdete:
2017-07-21 08:00:00