AKCIÓ a Premium Diet Regular csokis és epres ízű termékekre

AKCIÓ a Premium Diet Regular csokis és epres ízű termékekre

Premium Diet Regular Eper+Csoki


Részletek a tájékoztató alatt.

A Premium Diet program két fontos építőköve a napi háromszori étkezés és a rendszeres mozgás.

Napi háromszori étkezés:

Az inzulin és a glukagon a zsíranyagcserében központi szerepet betöltő hormon. Az inzulin anabolikusan hat: elősegíti a glükóz, a fehérje és a zsír beépülését, míg a glukagon katabolikus hatású: elősegíti a szervezetben raktározott zsír hasznosítását.

Az inzulin fontos hatása a lipolízis megakadályozása. Amíg az inzulin kifejti „cukorlebontó” hatását, addig meggátolja a zsírlebontást, azaz a glukagon szint alacsony. Ezért a szervezetben a zsír bontásának megkezdése csak 2-3 órával az inzulinszint csökkenése után lehetséges, amikor a glukagon szint emelkedni kezd.

Fontos tehát a diéta során az úgynevezett metabolikus szünet, hogy az inzulinszintet alacsonyan tartsuk, míg az emelkedett glukagon kifejtheti „zsírégető” hatását. Ahhoz, hogy ez optimális legyen, a két étkezés között 4-6 órának kell eltelnie, ez az időtartam, amíg a lipolízis optimális szinten tartható. Minden köztes étkezés, ami plusz kalória-bevitel – legyen az gyümölcs, rostos üdítő vagy alkohol – inzulinválaszt generál, és a lipolízis leáll, csökken a „zsír égetése”.

Ezen a testben lezajló folyamatokon alapul a 3 étkezés koncepciója. Ha egy nap csak háromszor juttatunk táplálékot a szervezetbe, megteremtjük az ideális alapot a testzsír csökkentésére, hiszen ezáltal biztosítjuk a 4-6 órás „metabolikus szüneteket”.


Rendszeres mozgás:

A mozgás a súlymegtartás és a testtömeg stabilizáció titka!

A testsúly-csökkentés fázisában elsősorban az étkezési szokásokra helyezzük a hangsúlyt.
A páciens a diéta kezdetekor elég ha annyit mozog, amennyit előtte is – nem szükséges többet. Általában az emberek nagy része nem tud izmot építeni és súlyt csökkenteni egyszerre. Izom építéshez kalóriatöbblet szükséges, súlycsökkentéshez pedig kalóriahiány. A legtöbb túlsúlyos embernél a mozgás nem diétás módszer. Egészséges a mozgás, de általában nem csökkenti a súlyt, hanem izmot épít fel. Mozgás és kalóriahiány együttese izomleépítéshez szokott vezetni.

A diéta alatti mozgási szokások viszont fontosak. Például gyalog vagy biciklivel a munkahelyre járni, bevásárolni, lépcsőt használni lift helyett, stb. Amikor a páciens már lefogyott - 6-8 kilót - , szeretnénk őt motiválni mozgásra, gyors sétára, biciklizésre, úszásra, Nordic walking-ra. Azokon a napokon, amikor sportol a páciens, plusz kalóriabevitel szükséges (a PREMIUM termékek mellett). Az egészség, az önbizalom, az erősödés, az izomépítés, a fiatalság szempontjából nagyon fontos a mozgás.

A súlymegtartás titka a diéta utáni jó kapcsolattartás a mentorral és a mozgás.

Forrás: premiumdiet.hu

Premium Diet Regular Eper+Eper


AKCIÓ!

Az akciós csomagot 31.800 forint helyett 23.000 forintért vásárolhatja meg.

Fontos információ:
  • A Premium Diet Regular epres és csokis ízű speciális gyógyászati célra szánt tápszerek szavatossági ideje: 2018. január 31.
  • Egy doboz 30 adag tápszert tartalmaz!
  • Az akció a készlet erejéig érvényes!
Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek esetén a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.
3 éves kor alatti gyermekeknek, valamint csecsemőknek nem adható. Egyedüli tápanyagforrásként nem használható.


megosztás
AKCIÓS termékeink Termékcsomagok Kedvezmények Gyógyszerinformációk

Hírlevél

Biztonsági kérdés

Feliratkozás

Online tanácsadás

Jelenleg nem érhető el.
A következő tanácsadás kezdete:
2017-07-21 08:00:00