AKCIÓ a Premium Diet Regular ALMÁS-FAHÉJAS és EPRES ízű termékekre

AKCIÓ a Premium Diet Regular ALMÁS-FAHÉJAS és EPRES ízű termékekre (Részletek a cikk alatt.)

Premium Diet Regular ALMAS-FAHEJAS (2X)


Napi háromszori étkezés


A napi háromszori étkezés ideálisabb fogyókúra esetén, mint a kevés ötszöri.

Az úgynevezett „élelmiszer-szakértők” még mindig megállapodnak abban, hogy a napi 5-6 étkezés a legjobb módszer a diéta útján történő súlycsökkentéshez. Érvként arra hivatkoznak, hogy a több kisebb étkezés a testet „foglalkoztatja” és nem tör ránk az éhségroham. Állítólag a kisebb étkezések az anyagcserét is gyorsítják.

Ezeket a megkérdőjelezhető pontokat kell átgondolni és a testünkben lejátszódó folyamatok alapján arra az eredményre fogunk jutni, hogy a népszerű és folyamatosan propagált módszernek valószínűleg épp az ellenkezője érvényesül.

Hallgasson és figyeljen különösen az éhségérzetére! Minél több ételt fogyaszt el, biztos, hogy annál éhesebb lesz. Ez miért jó?

Ha napi ötször étkezünk, inzulincsapdában találjuk magunkat. Minden étkezés inzulintermelésre készteti a hasnyálmirigyet. Minden! Nincs kivétel! Ez különösen a szénhidrátban és zsírban gazdag étkezés esetén az éhségérzet erősödéséhez vezet.

A kisebb étkezések előmozdítják az éhségérzet kialakulását.

Premium Diet - Napi 3x-i etkezes


Tanács: figyeljen az éhségérzetére (étvágyról van szó, és nem éhségről!!!) és észre fogja venni, hogy minél többször eszik egy nap, annál gyorsabban éhes lesz. Fontos, hogy nem éhségtől szenved, hanem leesett a vércukorszintje, a testnek a vércukorszintjét ismét normál színvonalra kell emelnie és követeli a táplálékot (kenyér, tészta, rizs, édesség, stb.). Ez a bölcsesség nem okvetlenül a végső következtetés.

Korlátozza az étkezések számát a főétkezésekre, a reggelire, ebédre és vacsorára. Ha egy étkezést kihagyunk, akkor sincs probléma. Megjegyzés: ez függ az összkalóriától is.

Napi két étkezés is megengedett, anélkül hogy gyarapodnánk. Csak nem szabad túllépni az össz-kalóriát, amire a testünknek szüksége van. Ha túllépjük , akkor kezdődik a zsírosodás. Bármely diéta sikertelen, ha nem leszünk úrrá az inzulinszintünkön. A bevitt táplálék fajtái (fehérje, zsír vagy szénhidrát) különböző mennyiségű inzulinelosztáshoz vezetnek. Három nagyobb telítő étkezés sokkal jobban támogatja és felgyorsítja az anyagcserét, és genetikai adottságainkra való tekintettel jobban passzol, mint a napi ötszöri falás.

A nagyobb étkezések hasznosításához a testnek sokkal több energiára van szüksége, mint a kisebbekéhez. A szervezet még mindig úgy működik, ahogy 10.000 évvel ezelőtt.


Megjegyzések:

 • a fehérje és a zsír a vércukorszintet csak lassan és kis mértékben növeli

 • 2-3 nagyobb étkezés minimalizálja a napi inzulin-kibocsátást, így a test az” inzulin-üres” fázisban a raktározott zsírt le tudja bontani

 • az inzulin megakadályozza a zsírsejtekből a zsír kiszabadulását

 • a fehérjében és ballasztanyagokban gazdag élelmiszerek illetve étkezések előnyben részesítendők

 • a fehérje élő sejtszöveteket (izomzat) épít, jobban eltelít, mint a szénhidrátok (alacsonyabb inzulin-kibocsátás) növeli az összkalória fogyasztást

 • a ballasztanyagok sokáig telítettség érzést keltenek, segíthetnek a vastagbélrák megelőzésében

 • válasszon triptofán tartalmú élelmiszereket. A triptofán egy természetes antidepresszáns (a boldogsághormon szerotonin ebből az aminosavból jön létre). Ennek a hormonnak a hiánya depresszióhoz és alvási zavarokhoz vezethet.

Triptofánt tartalmazó élelmiszerek: szárnyasok, dió, tojás, tej, túró, sajt, sovány vöröshús, burgonya és borsó.

L-triptofánt
a kakaóbab, csokoládé tartalmaz, valamint a Premium Diet Regular termékekben is megtalálható.

Ne csodálkozzunk, ha a szénhidrátban gazdag reggeli után 2-3 órával vagy a napi kisebb étkezések után újra és újra éhesek leszünk. Éppen ezért alkalmazzuk a Premium Diet programjában is javasolt napi 3x-i étkezést és hogyha két étkezés között éhesnek éreznénk magukat, akkor örüljünk neki, mert éppen zsírt égetünk. :-) Tartsunk ki a következő étkezésig! Fogyasszunk sok vizet, natúr gyógyteákat!

Forrás: premiumdiet.hu

A témával kapcsolatos előző cikkünket erre a linkre kattintva olvashatja.


Premium Diet Regular - ALMAS-FAHEJAS, EPRES


AKCIÓ
!

 • két darab (2) Premium Diet Regular ALMÁS-FAHÉJAS ízű tápszer együttes vásárlása esetén.
Az akciós csomagot 31.800 forint helyett 23.000 forintért vásárolhatja meg.


Fontos információ:

 • A Premium Diet Regular speciális gyógyászati célra szánt tápszerek szavatossági ideje:
  • ALMÁS-FAHÉJAS ízű: 2018. február 28.
  • EPRES ízű: 2018. január 31.
 • Egy doboz 30 adag tápszert tartalmaz!
 • Az akció a készlet erejéig érvényes!

Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek esetén a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

3 éves kor alatti gyermekeknek, valamint csecsemőknek nem adható. Egyedüli tápanyagforrásként nem használható.


megosztás
AKCIÓS termékeink Termékcsomagok Kedvezmények Gyógyszerinformációk

Hírlevél

Biztonsági kérdés

Feliratkozás

Online tanácsadás

Jelenleg nem érhető el.
A következő tanácsadás kezdete:
2017-07-21 08:00:00